Din största gåvan är att ge dig villkorslös kärlek och djup visdom och därifrån bygga vidare i total acceptans. 

VILLKORSLÖS KÄRLEK - LEKFULLHET - BLISS - INTIMITET - TACKSAMHET - HÄLSA - VISDOM

UTBILDNING

 

VEDISK ASTROLOGIK

UTBILDNING

VÄGEN TILL
VISDOMEN

 

BOKA TID

 

VEDISK ASTROLOGI

AYURVEDISK PULSLÄSNING
AYURVEDISKA MASSAGE

VEDISK ASTROLOGI FÖR ATT FÅ BARN MEDVETET

PRIVATA YOGAKLASSER

 

BUTIK

 

MASSAGEOLJA

AYURVEDISKA ÖRTER

HOMEOPAT
ELIXIR

VEDISK ASTROLOGI UTBILDNING 13 GÅNGER

Astrologi är den största vetenskapen genom tiderna, i många gamla kulturer har den varit den vägledande för hela kulturen. Detta beskriver hur vi ska leva i harmoni mellan himmel och jord, även inom oss. Astro betyder himmel logo betyder språk och på sanskrit är namnet Jyotish läran om ljuset.

 

Genom utbildningen får du ta del av tecken, hus, planeter, transiter och aspekter. Detta innebär i praktiken att du kan förstå hur ett horoskop är uppbyggt ,samt hur du kan läsa av var du själv befinner dig, vad som står i vägen och hur du tar dig vidare. Du lär dig det grundläggande stegen för att kunna tolka ditt och din familjs horoskop.

 

Utbildningen är på Veda Aurum i Göteborg och det går även att delta via Zoom. I tillfälle per månad ofta en lördag eller söndag totalt 13 gånger. Sedan en vidare utbildning om man vill.

 

FÅ BARN MEDVETET I ÄLSKANDET

Har du svårt att få barn?

Letar du efter naturliga alternativ till hormoner? Vill du ge ditt barn den bästa starten?

Vill du jobba förebyggande redan från start? Vill du ge ditt barn och dig en gynnsam graviditet? Vill du lägga rätt grund från början?

Ge dina kommande barn den bästa starten genom att medvetet vara delaktig i den vackraste process som finns: skapelseprocessen. Dina barn och du är värda en fantastisk resa. Med hjälp av Vedisk astrologi läsning av din karta och ayurvedisk natur medicin hjälper vi dig att ta bort de hinder som står i vägen för dig, vi hjälper dig naturligt in i skapelseprocessen, vi hjälper dig att få barn medvetet i ett älskande. Vi behandlar båda parter.

NYHETER I VÅR NYA LOKAL

INTRODUKTION GUDINNEMYSTERIET 

Känner du en djup längtan att få uppleva äkta kärlek? Har du hört talas om Gudinne mysteriet? Men inte riktigt fått något grepp om vad det egentligen innebär?

Förstår du vad Tantra egentligen innebär?

 

Twinunion den universala sanningen handlar om hur du först och främst hittar din gudomlighet, ditt högre jag. Genom att städa i ditt eget mörker överkomma ditt ego och därifrån växa med villkorslös kärlek, till dig, källan och din partner.En förening på en fysik nivå är nästan omöjlig om det inre jobbet inte blir gjort. Syftet med en tvillingsjäls förening är att komma ut i  en högre service. Enheten mellan den kvinnliga och den manliga energin både inom varje partner och tillsammans väcker en naturlig alkemi och hjälper dig att hitta din gudomlighet i dig och i din partner. En sann autentisk relation, där ni delar villkorslös kärlek, bliss, harmoni, glädje, äkta kommunikation och  har en total acceptans och blir mer och mer ett med allt. Älskar i flera dimensioner. Balansen mellan den kvinnliga och den manliga energin skapar naturligt ett högre medvetande, djup healing på alla nivåer för dig, din partner och din familj.

Twinunion öppnar upp dörrar för djupa studier med Universum, leva med naturlagarna och dess praktik av den 8-falldiga yogiska väg, hjälper dig att hitta din livsväg och börja dela med dig av dina unika gåvor. Du är här för ett högre syfte, ge dig och världen din gåva. Du är viktigt.


FÖLJ OSS GÄRNA

© Copyright by TWINUNION. All Rights Reseved.