TWINUNION

VEDISK KLINIK


GE DIG DET LIV DU ÄR MENAD ATT LEVA MÖTET MELLAN KÄRLEK OCH VISDOM

Din största gåvan är att ge dig villkorslös kärlek och djup visdom och därifrån bygga vidare i total acceptans. 

VILLKORSLÖS KÄRLEK - LEKFULLHET - BLISS - INTIMITET - TACKSAMHET - HÄLSA - VISDOM

UTBILDNING

 

GUDINNEMYSTERIET 

UTBILDNING 

VÄGEN TILL 
KÄRLEKEN

 

UTBILDNING

 

VEDISK ASTROLOGIK

UTBILDNING

VÄGEN TILL
VISDOMEN

 

BOKA TID

 

VEDISK ASTROLOGI

AYURVEDISK PULSLÄSNING
AYURVEDISKA MASSAGE

VEDISK ASTROLOGI FÖR ATT FÅ BARN MEDVETET

PRIVATA YOGAKLASSER

 

BUTIK

 

MASSAGEOLJA

AYURVEDISKA ÖRTER

HOMEOPAT
ELIXIR

 GUDINNEMYSTERIET 1 ÅRIG UTBILDNING 3 STEG

Är du trött på relationer som bara liknar den andra? Drömmer du om att hitta din livspartner? Drömmer du om att leva ditt drömliv på alla plan? Är det svårt att veta hur du ska ta dig ur den situation som du befinner dig i? Vet du att du är värd så mycket mer? Är det kaos i ditt liv? Känner du att du nått till en ändhållplats? Blev det inte som du tänkt dig? Känner du dig misslyckad?

Är du mitt uppe i ett andligt uppvaknande och totalt förvirrad?

Du är värd den högsta kärleken, för att nå dit behöver du förstå vad det innebär att älska på alla nivåer. Ge dig villkorslös kärlek på ett lekfullt sätt uppleva bliss, djup intimitet, tacksamhet  och förbättra din hälsa avsevärt.

 

Genom utbildningen får du ta del av olika Vediska beprövade sätt att börja gå vägen mot ditt högre jag och därifrån börja leva ett liv som är sant, äkta och hitta större och större kärlek.Ta dig själv till din rätta evolution, gå vägen mot ditt högre jag,  med hängivenhet till din inre resa.  Där din gudomlighet kommer först, sätt det i centrum. Förstå att allt möjliggörs från ditt högre jag.Total dedikation och förståelse för att det blir en fullständigt livs transformation. Expandera ditt medvetande, fördjupa kontakten med din själ och därifrån hitta en mer själslig relation, hitta din livsuppgift, förstå hur du praktiserar din andlighet i din vardag, börja ta ansvar över din hälsa och ditt liv förstå din hälsa ur ett holistiskt perspektiv, förstå ditt Karma och ta ansvar för det. 

 

Genom att följa mästarnas väg når du din fulla potential, annars spiller du tid.

Du är viktig och värd det bästa.

 

Utbildningen är nätbaserad och innehåller, seminarier dagar i grupp på nätet 1 dag per månad, med yoga, föreläsningar, mini kurser, fri tillgång till ett livemöte i månaden där vi svarar på frågor.  Utbildningen sker i 3 steg med 4 månader i varje steg. I denna utbildning behöver du vara aktiv och verkligen ha en djup längtan efter ditt sanna jag.

VEDISK ASTROLOGI UTBILDNING 13 GÅNGER

Vill du förstå din livsplan?

Vill du förstå varför du har inkarnerat?

Känner du dig dig fast?

Vet du längre varken ut eller in?

Vill du förstå dig i förhållande till Universum?

Har du alltid funderat kring stjärnorna? 

Vill du lära dig om hur du kan använda vedisk astrologi i din vardag? 

Vill du förstå ditt karma?

Vill du kunna tolka en vedisk astrologisk karta?

Astrologi är den största vetenskapen genom tiderna, i många gamla kulturer har den varit den vägledande för hela kulturen. Detta beskriver hur vi ska leva i harmoni mellan himmel och jord, även inom oss. Astro betyder himmel logo betyder språk och på sanskrit är namnet Jyotish läran om ljuset.

 

Genom utbildningen får du ta del av tecken, hus, planeter, transiter och aspekter. Detta innebär i praktiken att du kan förstå hur ett horoskop är uppbyggt ,samt hur du kan läsa av var du själv befinner dig, vad som står i vägen och hur du tar dig vidare. Du lär dig det grundläggande stegen för att kunna tolka ditt och din familjs horoskop.

 

Utbildningen är på Veda Aurum i Göteborg och det går även att delta via Zoom. I tillfälle per månad ofta en lördag eller söndag totalt 13 gånger. Sedan en vidare utbildning om man vill.

 

FÅ BARN MEDVETET I ÄLSKANDET

Har du svårt att få barn?

Letar du efter naturliga alternativ till hormoner? Vill du ge ditt barn den bästa starten?

Vill du jobba förebyggande redan från start? Vill du ge ditt barn och dig en gynnsam graviditet? Vill du lägga rätt grund från början?

Ge dina kommande barn den bästa starten genom att medvetet vara delaktig i den vackraste process som finns: skapelseprocessen. Dina barn och du är värda en fantastisk resa. Med hjälp av Vedisk astrologi läsning av din karta och ayurvedisk natur medicin hjälper vi dig att ta bort de hinder som står i vägen för dig, vi hjälper dig naturligt in i skapelseprocessen, vi hjälper dig att få barn medvetet i ett älskande. Vi behandlar båda parter.

NYHETER I VÅR NYA LOKAL

Behöver du vägledning? Sitter du fast? vill du börja förstå ditt liv på djupet? Har du hälsoutmaningar?Vill du veta hur du går tillväga för att träffa din livspartner?Vill du unna dig ayurvediska massagebehandlingar? Behöver du privat yogaklasser för att ta dig till din inre yoga praktik? Vill du lära dig ayurvedisk självmassage?

Vi erbjuder Vedisk astrologi på telefon och i vår nya lokal.

Vi erbjuder ayurvediska hälsokonsultationer

Vi erbjuder ayurvedisk massage

Privata yoga klasser.

 

Nu har vi precis öppnat vår nya lokal, vi har 10% rabatt till alla som bokar under hela september.

Hjärtligt välkomna, vi ser framemot att få hjälpa just dig.

Vi erbjuder:

Vedisk astrologi på telefon och i vår nya lokal,

Ayurvediska hälsokunsultationer

Ayurvediska massagebenadlingar

Privata yoga klasser

 

Vi behandlar med ayurvedisk naturmedicin, homeopat, blomessanser, olja, aromolja och ev något annat. 

 

 

INTRODUKTION GUDINNEMYSTERIET 

Känner du en djup längtan att få uppleva äkta kärlek? Har du hört talas om Gudinne mysteriet? Men inte riktigt fått något grepp om vad det egentligen innebär?

Förstår du vad Tantra egentligen innebär?

 

Twinunion den universala sanningen handlar om hur du först och främst hittar din gudomlighet, ditt högre jag. Genom att städa i ditt eget mörker överkomma ditt ego och därifrån växa med villkorslös kärlek, till dig, källan och din partner.En förening på en fysik nivå är nästan omöjlig om det inre jobbet inte blir gjort. Syftet med en tvillingsjäls förening är att komma ut i  en högre service. Enheten mellan den kvinnliga och den manliga energin både inom varje partner och tillsammans väcker en naturlig alkemi och hjälper dig att hitta din gudomlighet i dig och i din partner. En sann autentisk relation, där ni delar villkorslös kärlek, bliss, harmoni, glädje, äkta kommunikation och  har en total acceptans och blir mer och mer ett med allt. Älskar i flera dimensioner. Balansen mellan den kvinnliga och den manliga energin skapar naturligt ett högre medvetande, djup healing på alla nivåer för dig, din partner och din familj.

Twinunion öppnar upp dörrar för djupa studier med Universum, leva med naturlagarna och dess praktik av den 8-falldiga yogiska väg, hjälper dig att hitta din livsväg och börja dela med dig av dina unika gåvor. Du är här för ett högre syfte, ge dig och världen din gåva. Du är viktigt.


FÖLJ OSS GÄRNA

© Copyright by TWINUNION. All Rights Reseved.